Plata i bronze al Top Català Infantil

Dos podis van ser el còmput final del CTT Balaguer al Top Català Infantil Femení celebrat a Barcelona. Gemma Lladonosa va ser sots-campiona i Vinet Solans es va fer amb la tercera plaça.

El passat cap de setmana es van reunir al Poliesportiu Reina Elisenda de Montcada, seu de la Federació Catalana de Tennis de Taula, el Top Català que reuniex els millors 8 palistes de cada categoria d’edat.
Per part del CTT Balaguer hi van prendre part Gemma Lladonosa i Vinyet Solans en categoria infantil femenina. Els resultats van ser molt bons. Solans es va fer amb el bronze, guanyant 4 dels 7 encontres disputats. Lladonosa, per la seva banda, va aconseguir 6 victories en els 7 partits que va jugar, fent-se així amb la plata i cedint només amb la campiona, Jana Riera, del Tramuntana Figueres, per un ajustadíssim 3-2.

Un cop acabades les lligues, ja només els resta esperar els Campionats d’Espanya que tindràn lloc  a Almería, a finals de juny, on participaràn a les proves infantils individuals, dobles i equips, amb el Balaguer Cudós Consultors, i on també les acompanyarà l’equip Balaguer Villart Logístic que participarà a les proves sèniors.